Agenda

Ontdek hier wat er op de planning staat de komende dagen en weken op vlak van Fair Trade.

00:00

Week van de Fair Trade 2020

7 tot 17 oktober 2020 - overal in Gent

Wvd FT Algemeen1

Van 7 oktober tot 17 oktober 2020 is het de Week van de Fair Trade. Dit is een jaarlijkse campagne die fair trade en fairtradeproducten tien dagen lang op een originele manier in de kijker plaatst in heel België. Wij kunnen hier in België echt een verschil maken voor de producenten in het Globale Zuiden. Ook in Gent denken wij er zo over en ook hier zal men gedurende deze tien dagen helemaal in de ban zijn van Eerlijke Handel! Onder het motto: ‘Gent, stad van de Fair Trade’, werken een brede groep partners samen om zoveel mogelijk inwoners te bereiken.

Ontdek de Fair Trade Walks en doorkruis heel Gent aan de hand van de wandelkaarten op zoek naar tal van toffe, ethische en ecologisch verantwoorde adresjes. Onze Fair Trade walks hebben we geactualiseerd. Of spring eens binnen in één van onze hotspots.

Hou zeker onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van alle activiteiten.

Zelf een activiteit opzetten? Laat het ons weten!

Ben jij van plan of heb jij zin om zelf een initiatief op te zetten voor de Week van de Fair Trade? Laat het ons zeker weten, want samen maken we meer lawaai!

Ook vorig jaar zetten een aantal ondernemers een eigen actie/activiteit op tijdens de Week van de Fair Trade; van een kleine attentie aan de klanten, tot een filmvertoning en een meet & greet!