Calendar

Discover here what is planned in the coming days and weeks in terms of Fair Trade.

Oxfam Trailwalker 2021

tot

Saint-Hubert, rue du Monastère 3, 6870 Saint-Hubert

2024 Oxfam Trailwalker

Een sportieve én solidaire wandeling? Oxfam Trailwalker! Wandel in een team van 4 op de Ardense paden en strijd mee tegen armoede. Op 28 en 29 augustus verwacht Oxfam je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km, een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Een wandeltocht om ‘U’ tegen te zeggen!

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daarbovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld – min. € 1750 per team – gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Oxfam Trailwalker 2021

Het parcours van 2021 (de veertiende editie al!) wacht op jou. Oxfam bekijkt waar ze het kunnen aanpassen om hobbelige paden te vermijden. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij. En wat zweetdruppels, natuurlijk. Neem minimaal 2 trouwe supporters mee om te bevoorraden en aan te moedigen. Oxfam neemt de nodige veiligheidsmaatregelen om rekening te houden met de mogelijke aanwezigheid van COVID-19 op het evenement.

Oxfam Trailwalker 25, samen met vrienden of collega’s

Dit jaar opnieuw biedt Oxfam opnieuw een parcours van 25km aan. Wandel 25 km in maximaal 7 uur, in teams van 2 tot 8 personen. Zamel samen minstens. 1000 euro in voor Oxfam-projecten over de hele wereld. De ideale teambuilding!

Het woud van Saint-Hubert

Een paradijs voor wandelaars! De idyllische bossen van de Ardennen, de Fourneau Saint-Michel, de pittoreske dorpjes Nassogne, Bure en Mirwart wachten je op. Maar ook bosbessen, wilde paddenstoelen en, wie weet, een sierlijk hert? Genoeg om je te motiveren tot de finish.