As a company / merchant

FFF_LR-19

Textielplatform voor Ondernemers

De mode-industrie is de afgelopen 20 jaar sterk veranderd, dat is ook te merken aan ons koopgedrag. Kledij is goedkoper dan ooit en winkelketens worden dan ook bestormd door grijpgrage kooplustigen. We staan echter niet genoeg stil bij de textielarbeiders, katoenboeren en leerlooiers die moeite hebben om te overleven met het minieme loon dat ze krijgen.

Daarom onder andere hebben we het textielplatform op poten gezet voor ondernemers die zich samen willen inzetten voor eerlijke mode. Het platform is intussen uitgegroeid tot een draaischijf aan informatie, waarbij de betrokken ondernemers hun toeleveringsketen volledig onder de loep nemen en een beter idee krijgen waar de kleding die ze aanbieden vandaan komt.

Inspiratiegids voor Gentse Horeca

In deze brochure vind je tips om eerlijke handel mee op de kaart te zetten via jouw horecazaak. Je vindt producten, aanbieders en tips om op een simpele manier, kleine aanpassingen te doen die een grote impact hebben.

Horecabrochure
Banner hoe werkt at work 1

Fairtrade@Work

Hoe kan je als bedrijf het verschil maken? Kies voor fairtrade op het werk! Laat je personeel kennismaken met de (h)eerlijke koffie en andere dranken, en laat ze in de pauze genieten van een snack zonder schuldgevoel!

Ontdek het volledige programma van Fairtrade@Work op de site van Fairtrade Belgium en registreer je!