Fair Trade Feestplein

Ben jij een evenementenorganisator die ethische en duurzame praktijken wil promoten op jouw festival of evenement? Zoek niet verder! Wij van Gent Fair Trade zijn er om je te helpen Fair Trade praktijken te implementeren en erkenning te krijgen voor je inspanningen.

Fair Trade Feestplein banner 6

Door slechts twee fair trade productengroepen te gebruiken in uw evenement te verwerken, kan uw evenement erkend worden als een 'Fair Trade Feestplein' en gepromoot worden door onze organisatie. Dit toont niet alleen uw inzet voor het bevorderen van eerlijke handel en duurzaamheid, maar trekt ook bewuste consumenten aan die waarde hechten aan ethische producten.Wij bieden informatie en ondersteuning aan organisatoren van evenementen om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn fair trade praktijken naadloos in hun evenementen te integreren. Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over hoe je dit best aanpakt.

Doe met ons mee om een eerlijkere en duurzamere toekomst te bevorderen. Neem contact op met ons voor meer informatie over hoe u een 'Fair Trade Feestplein' kunt worden en een positieve impact kunt hebben op uw evenement.

Gentse Fair Trade Feestpleinen in 2024