Nieuws

Blijf op de hoogte van de activiteiten, initiatieven en andere nieuwtjes van Gent Fair Trade.

Fair Fashion Labs

Wat zijn Fair Fashion Labs?

Fair fashion Labs Post Instagram

Fiore is gepassioneerd door duurzame mode en samen organiseren we vier bijzondere workshops om jou te helpen je kledingkast op een toffe manier te upgraden en een echte band te krijgen met je kleren.

Tijdens deze workshops dagen we je uit om op een creatieve manier naar je kleding te kijken. We leren je hoe je je kledingkast kunt omtoveren tot een plek vol inspiratie, waar je je eigen stijl kunt ontdekken en ontwikkelen.

Tijdens deze workshops dagen we je uit om op een nieuwe manier over je kleding na te denken. We onderzoeken hoe je jouw kast als dagboek kunt gebruiken om jouw kledingervaringen vast te leggen, en hoe je je kleding kunt herstellen en onderhouden alsof deze een verlengstuk van je eigen lichaam is.

We willen je ook helpen om je kleding te uncancelen, zodat je ze niet alleen ziet als modegril die snel voorbij gaat, maar als waardevolle stukken die je kunt koesteren. En we willen je inspireren om bewuster te consumeren door je te concentreren op een meer beperkte kledingcollectie, zonder dat dit afdoet aan je creativiteit of plezier!

Aan het einde van elke workshop nemen we tijd om samen na te denken hoe we deze kennis een plek kunnen geven op het Fair Fashion Fest.

Doe met ons mee en ontdek hoe je op een leuke en duurzame manier met mode kunt omgaan! Het wordt een unieke ervaring, dus zorg dat je erbij bent!

Schrijf je in.