Bakker Klaas - Desembrood & co (Atelier & winkel)

Bakker Klaas is een artisanale desembakkerij die brood en viennoiserie maakt. Ze kiezen steeds voor de beste ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch, lokaal en fairtrade.

Met respect voor het ambacht en oog voor creativiteit zorgt Bakker Klaas steeds voor een degelijk en gevarieerd aanbod: traditioneel desembrood op basis van tarwe, rogge of spelt,… maar ook combinaties met noten, vruchten, zaden en kruiden. Naast brood, bakken ze ook baguettes, focaccia, ciabatta, fougasse... De zoetemondjes komen aan hun trekken met huisgemaakte viennoiserie, kaneelbollen, pain brioché, enz.

In hun brood- en koffiebar in Gent Centrum kan je ook terecht voor ontbijt, lunch en koffie.

Accenten

  • Biologisch
  • Fair
  • Lokaal

Alphonse Claeys Bouüartlaan 5, Mariakerke

Open:

  • Woe: 8u30-14u
  • Do: 8u30-14u
  • Vrij: 8u30-14u
  • Zat: 8u30-14u
  • Zon - Di: Gesloten

Social: