Nieuws

Blijf op de hoogte van de activiteiten, initiatieven en andere nieuwtjes van Gent Fair Trade.

Help jij Slow Fashion Forward verdelen?

Onze eigen volgers en mensen die winkelen in Fair Fashion kledingzaken bereiken lukt ons aardig. Dat is natuurlijk niet genoeg, we willen mensen bereiken die nog niet bekend zijn met de impact van de textielsector, en ook hen de geweldige alternatieven tonen.

Heb jij, of ken jij, een koffiehuis, winkel, restaurant, bakkerij... waar ons nieuwe magazine Slow Fashion Forward wel tot z'n recht zou komen? Laat het ons dan zeker weten.

Slow Fashion Forward is het duurzame modemagazine van Gent. De stad Gent en Oxfam Wereldwinkel Gent-centrum sloegen de handen in elkaar via het partnerschap Gent Fair Trade om een verfrissend, enthousiasmerend en Gents modemagazine uit de grond te stampen.

In het magazine leer je de Fair Fashion hotspots kennen, ontmoet je onze lokale ondernemers, en kom je alles te weten over duurzaam trouwen, katoen, microplastics in kleding en veel meer.

Help jij een succes maken van dit initiatief?

Gent Fair Trade is een kleine organisatie met beperkte financiële middelen. Het verspreiden van onze boodschappen rond eerlijke handel, Fair Fashion, eerlijke elektronica en duurzame voeding gebeurt dus veelal van mond tot mond.

Om die reden vragen we onze achterban om dit magazine mee te verspreiden:

  • ben je lid van, of ken je mensen bij, een organisatie of vereniging waarvan de leden interesse zouden hebben in dit modemagazine?
  • Ben je eigenaar of werk je in een zaak (koffiebar, wasserij, bakkerij, café, restaurant, winkel...) waar er een plekje kan gemaakt worden voor een magazine voor de klanten?
  • Heb je een grote groep vrienden of collega's die dringend moeten aangepord worden om duurzamer om te springen met hun kleding?
  • ...

Neem contact op, dan zorgen we ervoor dat er een aantal exemplaren bij jou terecht komen.

Help verspreiden