Nieuws

Blijf op de hoogte van de activiteiten, initiatieven en andere nieuwtjes van Gent Fair Trade.

Laatste kans: Doe de Eerlijke koffiequiz en maak kans op een prijs

DSC06725

Kon je er helaas niet bij zijn in het Koning Albertpark op World Fair Trade Day? En ben je teleurgesteld dat je niet kon meedoen aan de Eerlijke Koffiequiz? Goed nieuws: wij geven jou nog een extra kans! Vul het online formulier in t.e.m. 14 mei en maak alsnog kans.

Wat is de Eerlijke Koffiequiz?

De quiz bevat 15 vragen met meerkeuzeantwoorden over (eerlijke) koffie. Niet alleen maak je kans om een prijs te winnen met het invullen van de quiz, ook is het super interessant om meer te weten te komen hierover. Sta je zelf soms stil bij het kopje koffie dat je dagelijks drinkt?

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Op het einde van de vragenlijst kan je jouw email-adres achterlaten. De persoon die de meeste antwoorden juist heeft beantwoord wint het prijspakket. Indien er meerdere mensen zijn wordt er een winnaar gekozen door middel van een onschuldige hand.

De winnaar wordt 21 mei gecontacteerd via e-mail en de winnaar wordt ook bekend gemaakt op Facebook. De juiste antwoorden van de quiz verschijnen ook die dag online! Houd onze kanalen dus zeker in het oog.