Nieuws

Blijf op de hoogte van de activiteiten, initiatieven en andere nieuwtjes van Gent Fair Trade.

Komaf Koffie zoekt voor het eerst vrijwilligers

Komaf Koffie vrijwilligers

Komaf Koffie start een vrijwilligerswerking. De vrijwilligers zullen de Komaf Koffie-barista's en het project ondersteunen.

Iedereen kan vrijwilliger worden. We zijn op zoek naar mensen met zoveel mogelijk verschillende talenten: sociale, creatieve, organisatorische, administratieve, taalvaardige, etc. of als je een speciaal talent hebt voor koffiekunst ben je zeker aan het juiste adres.

Bij Komaf Koffie kom je terecht in een warm team, waar respect voor elkaar en babbelen met elkaar centraal in staat. Als deel van het vrijwilligersteam werk je samen met nieuwkomers in Gent.

Natuurlijk geen Komaf Koffie zonder koffie. Om goed van start te gaan krijg je als nieuwe vrijwilliger een mini-barista opleiding, die geeft je basis vaardigheden voor het zetten van koffie en geeft je een inkijk in ons project. Laat jouw talenten stralen en word vrijwilliger!

Zomerdrink - 5 juni

Kom ontdekken wat jij kunt betekenen op onze zomerdrink. Die gaat door bij Oxfam Wereldwinkels (Ververijstraat 17) op 5 juni tussen 19:00 en 21:00! Geef een seintje als je erbij kan zijn via info@komafkoffie.gent